Over ZonderZorg

Het verbeteren van de kwaliteit van dienstverlening van stichtingen en verenigingen is onze missie. Wij zijn gemotiveerd om díe dienstverlening te leveren die uw organisatie versterkt.

De voordelen van ZonderZorg op een rij

Kwaliteit

Wij hebben op alle gebieden een expert in dienst of binnen handbereik. Zo hebben wij alle benodigde kennis en vaardigheden in huis. U kunt rekenen op hoge kwaliteit van dienstverlening door een betrouwbare partner.

Continuïteit

U bent altijd bereikbaar tijdens kantooruren en hebt toegang tot onze expertise als u die nodig hebt. Daarvoor hoeft u zelf geen personeel in dienst te nemen. Geen risico’s dus, van vertrekkende medewerkers en het niet kunnen vinden van een geschikte opvolger.

Kostenefficiëntie

U betaalt alleen voor de tijd dat wij daadwerkelijk voor u aan het werk zijn. Dat kost u aanzienlijk minder dan wanneer u het werk zelf doet, doordat wij voor meerdere verenigingen en stichtingen tegelijk kunnen werken.

Medewerkers, partners & netwerk

ZonderZorg wordt onder andere bemand door Davy Blekman (directeur), Joshua Veenstra (coördinator) , Sue Lijkwan, Manon van Leeuwen & Maarten Swaan.

ZonderZorg is opgericht door RINO Amsterdam. RINO Amsterdam is een landelijk werkend nascholings- en opleidingsinstituut voor hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en aangrenzende terreinen. RINO biedt al bijna twintig jaar een rijk en gevarieerd aanbod van cursussen, workshops en opleidingen met topdocenten uit de praktijk.

Daarnaast werken we samen met diverse gespecialiseerde partners, onder andere de volgende.

  • Bestuursondersteuning bieden we samen met Benneker Verandermanagement
  • Beroepsregisters opzetten en beheren doen we samen met Mijn Register